Alle artiklerLivsstil

Styrk dit forhold med parterapi

At være sammen med en livspartner er en fantastisk oplevelse, men selv med den rette person i dit liv kan ting gå skævt. Med travle hverdage, daglig dags ærinder, forskellie værdisæt og så videre kan ethvert parforhold blive sat på prøve. Det behøver ikke betyde, at konflikter, uenigheder og skænderier behøver blive en fast del af jeres hverdag, eller at i ikke kan passe sammen længere som par. Det kan simpelthen bare betyde, at i skal have skabt nyt fokus for jer som par, hvilket parterapi kan hjælpe jer med. Hos Korsaa tilbydes forløb med parterapi, hvor i for fornyet fokus for hinanden, og gode redskaber for fremtiden. Gå ind på min hjemmeside korsaa og læs mere om parterapi og jeres muligheder som par, eller læs med her hvor du får en kort introduktion til hvd parterapi er, og hvad det kan gøre for jer. 

Giver klarhed uanset situationen

Det klareste formål med parterapi er at få klarhed omkring jeres situation, uanset hvad denne situation er. Om i står over for en skilsmisse med uafklarede problemer, om du har svært med at tilpasse dig rollen i et forhold eller hvis begæret mangler, så er parterapi en måde at få klarhed omkring problemet, og først herefter er det muligt at arbejde med problemet. 

Skilsmisse er hårdt – så hjælp jer selv

Skulle i allerede være nået til enighed om at skilsmisse, så opstår der mange praktiske og følelsesmæssige problemer, som skal løses, hvilket kan være svært. Alt lige fra hvad siger man til børnene, hvordan får vi fremtiden til at fungere, hvordan håndtere vi reaktionen fra de nærmeste og så videre. Derudover er det følelsmæssigt hårdt og kan nogle gange lede til depression og angst. Derfor kan parterapi være en god idé for at passe på jer selv og hjælpe hinanden med at komme videre, få styr på det praktiske og kunne bearbejde skilsmissen med hinanden, så der ikke er nogle uafklarede problemer. 

Et psykoterapi forløb

Når i vælger parterapi hos Korsaa foregår det som psykoterapi, hvilket er en mulighed for at få hjælp til at skabe orden i det indre kaos. Det handler i bund og grund om at give dig følelsen af at magt over dig selv igen og skabe mening og forståelse med tilværelsen, så i kan få fornyet ro og fokus i livet – enten sammen eller hver for sig. Derfor er det god mulighed for også at fokusere på selvudvikling, så i kan udvikle jer hver for sig, og dermed også sammen. 

Related posts
Alle artikler

Kursus: Hvordan får du et godt liv

Alle artikler

FAQ om lænestole fra Sika Design

Alle artikler

En Chanel taske er noget, de fleste drømmer om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *