Alle artiklerØkonomi

Sådan kender du forskel på et ægte og falsk Breitling ur?

At købe et Breitling ur er en kostelig affære, men den høje prise afspejles i kvaliteten af det luksusur, som du er ved at købe. Det betyder også, at man ret beset ikke ønsker at købe et falsk Breitling ur. Herunder finder du nogle gode fif til, hvordan du kan kende forskel på et ægte og falsk Breitling ur. For yderligere læs her breitling

Kig på logoet 

Logoet fremgår i det øvre centerområde på Breitling urets skive. Ægte Breitling ure har ikke nogle hvide områder i selve logoet, imens det falske derimod har. Ofte er logoet heller ikke placeret med samme nøjagtighed. Desuden har et ægte Breitling ur 5 splines på vingen, som i øvrigt heller ikke strækker sig helt ud til yderkanten af urets skive. 

Kig på urets visere 

Køber du et brugt ur, som er af en lidt ældre model med et anker i bunden, skal du lægge mærke til, om ankeret peger mod et punkt i bunden. Desuden skal B-detaljerne i uret være klare i den grad, at du kan skelne B’et fra andre detaljer. Du bør desuden tjekke den midterste pin, som holder viserne sammen. Denne pin skal være nøjagtig samme farve som viserne. Ved et falsk Breitling ur, vil pinen ofte være sort i stedet for samme farve som viserne. Denne feature gør det ret nemt at skelne mellem et falsk og ægte Breitling ur. 

Kig på underdialen 

Læg desuden mærke til, om underdialerne viser ugedage og måneder. Hvis det er tilfældet, er det med sikkerhed et falsk ur, da et ægte Breitling ur ikke indeholder begge. Det er alene de modeller, der har evige og årlige kalender, som indeholder både dag og måned. Et ægte Breitling ur har desuden kun kronografen på underdialerne. 

Kig på remme/armbånd 

Den rem der anvendes på et ægte Breitling ur, er af meget høj kvalitet. Læderremmen på uret gennemgår samme kvalitetskontrol, som stålstropperne. Breitling armbåndet har desuden et modelnummer, som ikke fremgår på de falske urer. Dette er derfor også en feature, som du skal være særligt opmærksom på. 

Kig på modelnummer 

Vær desuden sikker på, at modelnummeret bag på uret svarer til det modelnummer, som sælger reklamerer for. Det tager ikke andet end et hurtigt kig på en hjemmeside. 

Kig på graveringer 

Ved et ægte ur, kan graveringen ses på spændet, hvor det vil være indgraveret meget dybere, end på et falsk ur. Du skal her være i stand til at føle selve Breitling ordet indgraveret dybt. 

For yderligere om Breitling ure, læs her breitling

Related posts
Alle artikler

Kursus: Hvordan får du et godt liv

Alle artikler

FAQ om lænestole fra Sika Design

Alle artikler

En Chanel taske er noget, de fleste drømmer om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *