Alle artikler

Kursus: Hvordan får du et godt liv

Oversigt over emner

Flora og Akademiet byder dig velkommen til en rejse ind i dig selv ved hælp af mindfulness. Mindfullness er kunsten er være med det der er, og være helt igennem til stedet i nuet. Et mindfulness kursus er den bedste gave, som du kan give dig selv og du kommer sent til at fortryde det. 

Flora er indehaver af livsbevidsthed.dk, og Flora har uddannet mennesker i Mindfulness igennem de seneste 10 år. Flora har gennemført store arbejdsmiljøprojekter og udviklingsprojekter i kommuner, virksomheder og organisationer over hele landet, og har derfor en bred erfaring, som hun bruger i sit virke som mindfulness-coach. Flora har altså coachet og trænet mange hundrede mennesker i livsforandrende processer, mindfulness og livsbevidsthed, og udstyret dem med en masse nyttige værktøjer man kan drage nytte af i alle lives henseender og faser. Flora kan stolt sige at hver eneste dag er der tusindvis af mennesker, der bruger hende meditationer og værktøjer til at skabe indre ro og balance i deres liv.

Mindfulness kursus til dig

Et mindfulness kursus er den bedste investering du kan gøre i dit eget liv, og det er virkelig den ultimative gave man kan give sig selv. Flora tilbyder mindfulness forløb til folk, som ønsker at tage styringen over deres liv, og opnå ens eget fulde potentiale. 

I et kursus med Flora får du:

  • Et gennemarbejdet kursusforløb med hele 9 Moduler med i alt over 100 video-sessions, der guider dig trin-for-trin gennem processen, og ligesom tager dig godt i hånden og fører dig på den vej du nu skal på.

  • Mindfulness, Compassion og Livsbevidsthed: På et kursus hos Flora lærer du mindfulness baseret på evidensbaseret grundlag, så der er altså ikke alt muligt hokus pokus forbundet med det. Et kursus hos Flora bygger på fuldstændigt videnskabeligt funderet viden. 

  • Et bredt udvalg af Meditationer: Du får adgang til et stort og bredt udvalg af guidede Meditationer, som kan hjælpe dig med at slappe af og trække vejret dybt ned igennem hele kroppen. 
  • Direkte og tæt kontakt til din underviser: Du får personlig kontakt til Flora, som du er velkommen til at kontakte når som helst. Du får direkte og personlige svar fra Flora. Du er med andre ord aldrig overladt til dig selv, når du tager denne rejse sammen med Flora. Hun vil altid støtte dig og holde dig i hånden, og du er velkommen til at stille alle de spørgsmål, som du nu har lyst til at spørge om. 

Du kan læse videre i artiklen Værd at vide om mindfulness og meditation.

Related posts
Alle artikler

FAQ om lænestole fra Sika Design

Alle artikler

En Chanel taske er noget, de fleste drømmer om

Alle artikler

Har du og din partner behov for parterapi?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *