Alle artikler

Har du og din partner behov for parterapi?

Parterapi er for jer som søger forelskelsen tilbage igen

Et parforhold skal passes og plejes, for dem vi elsker højest er også dem som kan såre os mest. Men der kan opstå behov for at pleje kærlighedslivet, særligt når det hele går hen og bliver en trist og kedelig hverdag, hvor skænderier fylder mere end kærlighedslivet og de gode stunder sammen. Det er ikke kun skænderier der kan fare op, det er alle typer af komplikationer som kan opstå og skabe udfordringer, hvor man anklager hinanden for at tage ansvar. En Parterapeut kan hjælpe jer igennem dette og hvis i bor i Aarhus tilbydes Parterapi i Risskov enten i klinikken eller online.

Hvad kan vi få hjælp med hos en parterapeut? 

I Riskov kan i få hjælp med følgende områder inden for reflektion af jeres forhold, i vil blive guide til processer, hvor i får mulighed for at opløse de konflikter som opstår i jeres parforhold. I får også mulighed for at bryde de gamle mønstre og få indsigt og inspiration til, hvordan i selv ønsker jeres parforhold rent faktisk skal være. Dette gælder også jeres ønsker til jeres seksuelle præferencer og derudover skal i have talt ud om alle jeres følelser, så i kan få en afklaring på problemerne og finde romancen frem igen. 

En parterapeut kan hjælpe med jeres personlige udvikling og give værktøjer til både jer selv, jeres kærlighed og jeres parforhold og det er kun godt, hvis i søger hjælp i tide, så i kan nå at rydde op i alt det gamle og fikse problemerne, før de bliver værre og ender med at i må gå fra hinanden, fordi det bare ikke længere fungerer. I vil hermed blive mere afklarede og opdage, hvor dejlige i synes hinanden alligevel er. Det er missionen for en parterapeut at sørge for disse refleksioner og sørge for at det bliver relevant for jer at arbejde med hinanden. 

En god idé er udover parterapien, at begynde at bruge mere tid sammen. Det kræver ikke særlig meget og i bør finde nogle ting, hvor i kan prioritere dem fra, for at prioritere hinanden i stedet. Det kan være at i holder en times pause fra telefonen og i stedet ser en god film sammen, eller går tidligere i seng, for at have en intim stemning i soveværelset inden sengetid, uden at man skal høre på, at den anden er for træt. Mulighederne er mange. 

 

Related posts
Alle artikler

Kursus: Hvordan får du et godt liv

Alle artikler

FAQ om lænestole fra Sika Design

Alle artikler

En Chanel taske er noget, de fleste drømmer om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *