Alle artikler

Guide: Frisk og sund mad i hverdagen

HelloFresh er en helt ny spiller på det danske måltidskassemarked, som virkelig blomstrer op for tiden. HelloFresh er et tysk firma, som leverer måltidskasser til mange familier verden over – også i Danmark ikke mindst. Nu er de så kommet til Danmark for, at gøre udbuddet af måltidskasser endnu større og dermed hverdagen lettere for dig, som ønsker god og nærende mad i hverdag uden at skulle bruge lang tid i køkkenet. Kender du derfor ikke til virksomheden eller brandet i sig selv, er det ikke så underligt. Men frygt ej, for vi har lavet den ultimative guide til dig vedrørende HelloFresh!

HelloFresh går ind for at at råvarerne, som de bruger i deres måltidskasser er lokale og så friske som muligt. De indgår derfor altid aftaler med lokale leverandører og landmænd i de lande, som de tilbyder deres måltidskasser i, så derfor er du sikret råvarer af en høj kvalitet, og samtidig er det også en miljøvenlig måde at spise på, da du kan være sikker på at alle råvarer er dyrket i dit nærmiljø. Det kan vi jo godt lide!

Konceptet bag HelloFresh opstod på baggrund af det store behov for en nemmere hverdag hos tyske familier, som lever et aktivt liv med meget arbejde, og travlhed. Måltidskasserne blev ret hurtigt et hit, hvilket nu er skyld i, at de er klar til, at indtage det danske marked, som har meget den samme levestil som det tyske folk. Med en måltidskasse fra HelloFresh kan du spare penge på indkøb, samt tiden det tager, at planlægge det. Madspild bliver også minimeret, hvilket kan spare dig for mange penge hvert år, og igen er det jo super miljøvenligt, som jo er en vigtig faktor i vores tid. 

HelloFresh har i alt fire forskellige måltidskasser, at tilbyde deres kunder, som man så kan vælge imellem. Måltidskasser er inddelt i kategorier, som imødekommer langt de flestes behov ligemeget hvem du er, og hvordan du lever dit liv. Netop derfor har HelloFresh valgt ikke, at have flere måltidskasser, da de har erfaret, at det er tilstrækkeligt med fire konkrete måltidskasser. Fælles for alle måltidskasserne er, at de bliver leveret med opskrifter og friske råvarer, så det er ligetil, at gå i gang med, at lave mad uden at du skal bruge flere timer i køkkenet, eller planlægge hele måltidet selv. Det er altså bare et super smart koncept, og der er helt sikkert noget at finde for enhver smag!