Alle artikler

FAQ om lænestole fra Sika Design

Hvad er Sika Design?

Sika Design er en familieejet virksomhed som har produceret møbler siden 1942. I starten bestod produktionen af møbler lavet af siv og pil, men siden 1950’erne er møblerne blevet lavet af rattan. Det er nu ejet af 3. generation fra stifteren Ankjær Andreasen. 

Hvorfor købe møbler fra Sika Design?

Møbler fra Sika Design betyder kvalitet, design og vedligeholdelsesfri møbler, som vil holde i generationer frem. Du investerer derfor i din have og samtidig støtter du et bæredygtigt møbel koncept. 

Hvad gør Sika Design bæredygtigt?

Møbel produktionen består af møbler lavet af rattan, som er et miljøvenligt alternativ til mange andre materialer.

Men ikke nok med at materialet anvendt af Sika Design er miljøvenligt, så er selve produktionen af møblerne og transporten også bæredygtigt. Alle møbler fra Sika Designs flettes og formes ved håndkraft, baseret på lokale traditionelt håndkraft. Der bruges derfor ganske få maskiner til hele produktionen.

Dernæst bliver møblerne sejlet direkte fra fabrikker i Indonesien til større eksport markeder, så møbler ikke sejles frem og tilbage forgæves. Da møblerne er stabelbare betyder det også, at de kan opbevares lettere, hvilket også mindsker udledning ved for eksempel transport. 

Hvad er rattan?

Rattan er en græsart, der vokser op af træerne i regnskoven i Indonesien. Det er verdens næst hurtigste voksende materiale, da det regenererer sig selv i løbet af fem til syv år. Rattan kan vokse sig op til hundrede meter høj, og er et perfekt materiale til at lave møbler.

Det er både et slidstærkt og modstandsdygtigt materiale over for varme, kulde og temperaturudsving, hvilket giver dig de vedligeholdelsesfrie møbler, som kan klare hvilket som helst vejr. Særligt ét træk gør rattan et perfekt materiale til møbelproduktion: Rattan er et solidt materiale og nemt at bøje, så med sin slidstærke natur kan dine rattan møbler holde i mange generationer. 

Hvad er særligt ved lænestole fra Sika Design?

Lænestole fra Sika Design er lavet af UV-bestandigt ArtFiber, som er blevet monteret på aluminium eller stål stel. Dette garanterer dig at dine havemøbler kan modstå al slags vejr – lige fra solskin til regn og svingende temperaturer. 

Møblerne kræver ingen vedligeholdelse udover en fugtig klud engang imellem, da der ikke er nogen risiko for rust eller mug fra fugt. 

Trods det slidstærke materiale er lænestole fra Sika Design lavet i flotte design, som vil se flot ud i hvilken som helst have. 

Hvor kan jeg se sortimentet henne?

Hvis du går ind på deres hjemmeside lænestole kan du se det store udvalg af lænestole fra Sika Design. 

Related posts
Alle artikler

Kursus: Hvordan får du et godt liv

Alle artikler

En Chanel taske er noget, de fleste drømmer om

Alle artikler

Har du og din partner behov for parterapi?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *