Alle artiklerLivsstil

Få Danmarks smukke byer op på væggen med en byplakat fra Vilakula

Der er et yndigt land… Og det er et land du kan være stolt af. Med smuk natur, skønne byer og interessante historiske steder har Danmark en masse at byde på. Så hvorfor ikke få en del af skønne Danmark i dit eget hjem? Med byplakater fra Vilakula kan du få en dansk by, som du har kær, op at hænge i dit hjem.

Med flotte farver og exceptionelt design er disse byplakater dekorative til dit hjem, og udvalget af byer udvides hele tiden. Du kan gå ind på Vilakulas hjemmeside Vilakula og se deres store udvalg a byplakater, eller du kan læse med her hvor du får et overblik over, hvad Vilakula kan tilbyde dig. 

Mange forskellige byer er repræsenteret

Hos Vilakula er mange forskellige danske byer repræsenteret, og der kommer hele tiden nye byer til. Du kan finde plakater med byer lige fra Holstebro, Næstved, Varde og Herning, til Viborg, Dragør, Aabenraa og Sønderborg.

Derudover kan Vilakula afsløre at de næste to byplakater vil blive Ringkøbing og Flensborg. Skulle det vise sig at du ikke kan finde din favorit by iblandt udvalget, så kan du sende et tip til Vilakula og nævne hvilke seværdigheder der er værd at få med på plakaten, og så vil denne by også blive overvejet til produktion. 

God service med mange muligheder

Hos Vilakula fås de fleste byplakater som en enkelt plakat, mens andre byer kan fås i to plakater, som er flotte i sig selv, men endnu flottere med sin partner ved siden af. Når du køber dine plakater hos Vilakula kan de fås i forskellige størrelser. Derudover kan du vælge at tilkøbe forskellige slags rammer til din plakat, så den er indrammet når du hænger den op. 

Vilakula inkluderer fragten i prisen, så fragten er gratis i hele Danmark, og leveres i løbet af få dage med GLS. Plakaterne er produceret på kvalitetspapir, så farverne altid gengives korrekt. Papiret er FSC mærket, så miljøet skånest mest muligt når du køber dine byplakater hos Vilakula. 

Grafisk kunst med en historie

Vilakula designer byplakaterne i tæt samarbejde med indbyggere i byerne, så alle byer bliver repræsenteret med respekt for historien og kulturen. Derfor researcher Vilakula også meget om de byer, som skal portrætteres, for at få alle detaljer fra historien og bygninerne med i kunstværket, så stemning og udtryk kan fornemmes. Vilakula har sans for detaljen og har skabt en særlig stil ved at kombinere bygningernes udtryk med Vilakulas særlige stemning. 

Related posts
Alle artikler

Kursus: Hvordan får du et godt liv

Alle artikler

FAQ om lænestole fra Sika Design

Alle artikler

En Chanel taske er noget, de fleste drømmer om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *