Alle artiklerØkonomi

Et nyt Rolex Submariner er en god investering

Rolex Submariner er et ikonisk ur. Det er et ur, der i dag er garant med Rolex\’ brand, da det er det ur fra deres store sortiment, som de fleste kender. Det blev for første gang introduceret i 1954. Siden dengang er det blevet opdateret flere gange, men designmæssigt er der ikke sket meget.

Mange af dem, der har en drøm om at eje et Rolex, har en specifik drøm om at eje et Submariner. Det er netop som følge af, at det er et ur, som er ikonisk. Det er dog ikke det eneste. Er du heldig at få fat i et nyt Rolex Submariner til listepris, er du næsten garanteret at have lavet en god investering.

Hvorfor er køb af et nyt Submariner en god investering?

Hvis man er relativt grøn inden for dette område, kan det være svært at forstå, at det kan være en god forretning at betale fuld pris for et ur hos en forhandler. Rolex Submariner er dog et ur, der ikke er nemt at få fat i – i hvert fald ikke, hvis du kun er villig til at betale den officielle listepris.

Der findes et hav af forhandlere, der sagtens kan skaffe et nyt rolex submariner til dig. Her skal du dog være opmærksom på, at du kommer til at betale en pris, der er højere, end hvad den officielle listepris er hos en AD (Authorized Dealer). Det er der mange, der gør, fordi ventelisterne hos AD\’erne er lange.

I mange tilfælde kan du ende med at vente adskillelige år, hvis du har bestilt et Rolex. Det er især deres sportsmoddeller i stål, der er stor efterspørgsel på. Derfor er det også disse ure, der er sværest at skaffe til listepris – og har du held med det, så har du derfor gjort dig en rigtig god handel.

I de fleste tilfælde vil du reelt set kunne tjene adskillelige tusinde kroner ved at sælge dit nye Rolex. Det er der mange, der gør, og derved er ventelisterne blot blevet endnu længere, da mange udelukkende skriver sig på ventelisten, fordi de har i sinde at tjene en hurtig skilling.

Kan stige i værdi over tid

Det er bestemt heller ikke ualmindeligt, at et Rolex-ur stiger i værdi over tid. Til trods for, at du kan tjene penge ved at sælge uret, lige efter at have købt det, kan der faktisk være endnu flere penge at tjene, hvis du venter. De fleste Rolex-ure stiger nemlig i værdi over tid.