Alle artiklerLivsstil

En klog investering i Århus Ø

Århus er en rigtig dejlig by – hvis ikke Danmarks dejligste! Du har nu mulighed for at lave en enestående investering i Århus Ø, da nybyggeriet Nicolinehus snart står færdigt. Nicolinehus er nemlig en hel ny bydel i sig selv i hjertet af Aarhus Ø. Nicolinehus indeholder nemlig alt hvad man kunne ønske sig: boliger, shopping, restauranter og en lang række oplevelser midt mellem storbyen og havet. En bedre placering er altså sjælendt set!

Er du til det pulserende byliv – men kan du samtidig også godt lide luft, vand og vind? Hvis du kan nikke genkendende til det, så skal du helt klart se nærmere på nicolinehus. Ambitionen og visionen med nicolinehus er at skabe et hus, der binder by og hav sammen. Et hus, der binder mennesker sammen gennem nye oplevelser, som man kan deles om. Beliggende mellem det gamle og det nye Aarhus har Nicolinehus helt igennem perfekt beliggenhed kan man vist roligt konstatere. Nicolinehus er skabt til at smelte by, hav og liv sammen igen. Byggeriet er skabt til at udvide og udvikle lokalmiljøet ved at skabe et byggeri, som man alle er fælles om. 

Et fleksibelt hjem til moderne fællesskaber

Et fleksibelt hjem til moderne fællesskaber er kerne ordene at bruge, når det handler om Nicolinehus. Nicolinehus får samlet 243 lejligheder, heraf 8 byhuse og 175 ejerlejligheder i Bygning 1 og 60 lejelejligheder i Bygning 2. Lejlighederne er mellem 45 og 300 kvadratmeter, alle udført i gedigne materialer, og størrelser som kan huse alle slags mennesker. Lige fra den studerende til den store børnefamilie – eller livsnyderen som vil have en båd liggende lige ude foran sin bolig. Fælles for alle boligerne er at de har adgang til private tagterrasser og to helt fantastiske gårdhaver, pool på toppen og meget mere, som kan skabe rammerne ved hyggeligt samvær mellem mennesker. Når mennesker mødes opstår fællesskabet, og det bakker Nicolinehus helt hundrede procent op om. 

At købe en bolig i Nicolinehus vil man aldrig komme til at fortryde. Det er en investering, som er rigtig god at gøre. På hver sin helt unikke måde har lejlighederne i Nicolinehus en meget fantastisk udsigt over by og bugt – samtidig med en særlig kombination af inde og udeliv, som virkelig giver lejlighederne liv, luft og lys som sjældent er oplevet i lejlighedsbyggerier. Nicolinehus er en helt ny måde at tænke lejlighedsbyggeri på, og du vil bo i en storby med stadig med havet få meter fra dig.