Alle artiklerLivsstil

De forskellige håndvægte og deres priser

Skal du have trænings håndvægte?

Håndvægte er redskaber, der bruges til styrketræning. De eksisterer i mange former og vægte, og det er derfor vigtigt at finde de rette til éns forbrug.

Har du svært ved at bestemme dig for, hvilke håndvægte du skal købe, så kan du læse med her.

Der er standard faste håndvægte til den almene bruger, og så er der justerbare håndvægte til den mere erfarne bruger, der har et behov for at skifte vægten på håndvægtene ofte. 

Håndvægtene kan fås i forskellige materialer (gummi, titan osv.), og her skal der også tages højde for, hvad der passer bedst til éns praktiske behov. Materialet kan ændre alt fra håndvægtens holdbarhed og greb til at minimere eventuelle skader på gulvet, der har relevans. 

Derfor skal du først tage højde for, hvor i huset du vil bruge håndvægtene, og hvor meget du kommer til at bruge dem, samt hvor mange kilo, du har et behov for, håndvægtene skal kunne have.

Hvorfor betyder det noget, hvilke håndvægte man vælger?

De fleste mennesker tror, at stærkere mennesker bruger tungere håndvægte og omvendt. Dette er langt fra sandheden, og derfor er det vigtigt at lære om de forskellige træningsmetoder, før man begiver sig ud i et køb. Hvis man fx træner for at tabe sig, kan man med god samvittighed benytte sig af de lettere håndvægte, hvor i mod man skal bruge de tungere håndvægte, hvis man vil træne sine muskler stærkere.

Derudover kan man gå hen og blive skadet, hvis man ikke bruger de rette håndvægte, der passer til netop éns styrke og greb. Der er forskellige størrelser håndtag som kan have en stor betydning for éns greb, hvor den rigtige størrelse vil mindske risikoen for skader samt styrke dit greb og håndled.

Gode grunde til at vælge håndvægte hos mig

Med over 6 år som personlig træner har jeg afprøvet de fleste håndvægte, der eksisterer. Jeg har forudover mig selv haft mange forskellige klienter med forskellige behov, som jeg har lært meget af at rådgive, så de kan få det mest optimale ud af deres træning til enhver tid. Derfor er jeg i position til at dække ethvert behov og spørgsmål, du kunne have omkring valg af håndvægte. Jeg bruger tid på at guide mine kunder, så de kan vælge de helt rigtige håndvægte.

Vores udvalg af håndvægte er bredt, så der er noget til alle. Vi har både håndvægte i de dyre prisklasser og de billige. Vi har de lettere håndvægte, samt de tunge.

Så om du er nybegynder eller ekspert, så har vi de helt rigtige håndvægte til netop dig.

For at se mere om vores udvalg af håndvægte, tryk på følgende link: Håndvægte

Related posts
Alle artikler

Kursus: Hvordan får du et godt liv

Alle artikler

FAQ om lænestole fra Sika Design

Alle artikler

En Chanel taske er noget, de fleste drømmer om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *